Yhdistys

Yhdistyksen nimi on Länsirantaaset RY. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Yhdistys hallinnoi myös Matti Yli-Nisulan rahastoa.

Länsirantaaset RY johtokunta 2019:

- Puheenjohtaja                  Tanja Takala

- Varapuheenjohtaja           Jukka Kiviniemi

- Sihteeri, rahastonhoitaja    Elsi Takala

- Tiedotusvastaava             Kosti Ruismäki

-Jäsen                                Essi Polvi

- Jäsen                              Arto Välimäki

- Jäsen                              Sirpa Aho

- Varajäsen                        Satu Ruismäki

- Varajäsen                        Terttu Rajala

- Varajäsen                        Jussi Ala-Honkola

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kylän asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kylän elinkelpoisuutta ja toimia sen edunvalvojana. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys pyrkii edistämään kylän asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä, kylän vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja yhteistyötä.

Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia kyläläisille, joista perinteiset Pääsiäisvalakia ja Rantakalailta keräävät paikan päälle n. 150 osallistujaa vuosittain. Yhdistyksellä on jäseniä n. 130 henkilöä. Yhdistys lahjoittaa jokaiselle länsirannalle syntyvälle lapsen perheelle 200€ lahjakortin. Myös ala-asteen päättäviä koululaisia muistetaan vuosittain ja tuetaan muutenkin eri tapahtumia ja henkilöitä tarpeen mukaan.

Matti Yli-Nisulan rahastosta jaetaan stipendejä vuosittain urheilun ja kulttuurin saralla menestyneille länsirantaasille nuorille. Viime vuosina palkittuja ovat olleet mm: Noora Kivistö(ammunta), Elli Lassila(suunnistus), Anna Hämäläinen(yleisurheilu) ja Artur Hämäläinen(yleisurheilu).

Yhdistyksen säännöt

Matti Yli-Nisulan rahasto